2016-2017 MEZUNİYET TÖRENİ

05 Tem

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Düzce Üniversitesi Merkez Kampüste gerçekleşmiştir. 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılını Okul Birincisi olarak mezun olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencisi Nazan TOPER' e ödülünü, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. F. Çiğdem SAKİNOĞLU ORUÇ, Okul İkincisi olarak mezun olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öğrencisi Gülperi AYTUN' a ödülünü Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ertuğrul FİLİZ ve Okul Üçüncüsü olarak mezun olan Organik Tarım Programı öğrencisi Beyza ÇİFTÇİ' ye ödülünü Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlkay ERTURAN takdim etmiştir. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.