DERS KAYITLARI HAKKINDA

12 Şub

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Ders kayıtları 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 23:59’a kadar, Danışman Onayları da 16 Şubat 2021 Salı gününe kadar uzatılmıştır.

Ders kayıtlarını henüz tamamlamayan ve/veya tamamlayamayan öğrencilerimizin ders kayıtlarını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aynı süre içerisinde öğrenim ücreti tahakkuk eden öğrencilerimiz de ödemelerini Türkiye Halk Bankası ATM’lerinden veya şubelerinden Öğrenci Numaraları ile yapmaları gerekmektedir.

Söz konusu tarihe kadar öğrenim ücretini ödemeyen öğrencilerimiz akademik birimlerine başvuru yaparak, Yönetim Kurulu Kararı alındıktan sonra öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılında Başarılar Dileriz.