TEK/ÇİFT DERS SINAV BAŞVURULARI

01 Şub

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi Tek/Çift Ders Sınav Başvuruları Hakkında

(1) Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift dersi kalmış olan öğrencilere, dönem sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir.

(2) Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

(3) Bu durumdaki öğrenciler bölüm başkanlığına sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren bir hafta içinde dilekçe ile başvuru yapar. Bölüm başkanlığı, alandan bir öğretim elemanını görevlendirip sınavın akademik takvimde belirtilen süre içinde yapılmasını sağlar.

(4) Tek/çift ders sınavından alınan puanın 100 üzerinden 50 ve daha yukarısı olması halinde öğrenci başarılı sayılır. Ara sınav notu ve diğer etkinliklerin katkısı olmadan tek/çift ders sınavının puanı, harf notuna çevrilir.

Son Başvuru Tarihi: 05.02.2021

Başvuru Yeri : cimyo@duzce.edu.tr