• Site Haritası/
  • 0(380) 6817312 - 6817314
  • cimyo[at]duzce.edu.tr
    •  
    •  
    •  
    •  

Düzce Üniversitesi
Çilimli Meslek Yüksekokulu

  • Anasayfa
  • Yüksekokulumuz
    • Genel Bilgiler
      • Vizyon
      • Misyon
      • Temel Değerlerimiz
    • Yönetim
      • Müdürlük
      • Yüksekokul Kurulu
      • Yönetim Kurulu
      • Yönetim Kurulu Kararları
        • 2019
        • 2020
    • Personel
    • Öğrenci
      • Öğrenci İşleri
      • Formlar-Dilekçe Örnekleri
      • Ders Programı
      • Diploma Takip
      • Akademik Takvim
      • Mevzuat
      • Öğrenci E-Posta Sorgulama
      • Sınav Programı
      • Mezun Bilgi Sistemi
      • Bölüm Taban-Tavan Puanları
      • Staj Başvuru Evrakları
      • Tek/Çift Ders Sınavları Hakkında
    • Kurumsal
      • Oganizasyon Şeması
      • Görev Tanımları
      • Kurullar
      • Komisyonlar
        • Komisyonlar
        • Komisyon Faaliyet Raporu
      • Kurum İç Değerlendirme Raporu
      • Birim Faaliyet Raporları
      • Kamu Hizmet Standartları
      • Hizmet Envanteri
    • Duyurular
    • İletişim
    • İç Kontrol
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Şeması
      • Risk Evreni
      • İç Kontrol Sistemi Soru Formu
      • COSO 2017 Kurumsal Risk Yönetimi Soru Formu
    • Şablon Yazılar Kılavuzu
  • Personel
  • Bölümler
    • Bitkisel ve Hayvansal Üretim
      • Organik Tarım Programı Ders İçerikleri
      • Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı Ders İçerikleri
    • Veterinerlik
      • Laborant ve Veteriner Sağlık
    • Muhasebe ve Vergi
      • Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Ders İçeriği
  • Bologna
  • İletişim
  • Ulaşım
  • Bölümlerimiz 
  • Bitkisel ve Hayvansal                     Üretim Bölümü
  • Veterinerlik Bölümü
  • Muhasebe ve Vergi Bölümü
  • Ders Programları
  • Sınav Programı
  • Öğrenci e-posta Sorgulama
  • Uzaktan Eğitim Merkezi 
  • Yemek Listesi
































Komisyonlar

Anasayfa / Komisyonlar

Komisyonlar


© Copyright - Düzce Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Yukarı

Tekran gösterme ×